Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

La la land από αύριο Πέμπτη 2/2/2017 στον χειμερινό κινηματογράφο ''Αβάνα''.

Από αύριο Πέμπτη 2/2/2017 θα προβάλλονται στον χειμερινό κινηματογράφο ''Αβάνα'' οι ταινίες:
Ο Εμποράκος / The Salesman
Moonlight και
La la land
Μιούζικαλ / Έγχρ. / 2016 / Διάρκεια: 128'
Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμμα Στόουν, Τζον Λέτζεντ, Ρόζμαρι ΝτεΒιτ, Φιν Γουίτροκ, Κάλι Χερνάντες, Σονόγια Μιζούνο, Τζέσικα Ροθ, Τομ Έβερετ Σκοτ, Τζος Πενς
Το βράδυ της Κυριακής 8/1 πραγματοποιήθηκε η 74η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες, όπου το μιούζικαλ “La La Land” ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς κερδίζοντας και τα επτά βραβεία στα οποία ήταν υποψήφιο.
Καλύτερη Ταινία στην κατηγορία Μιούζικαλ/Κωμωδία, Σκηνοθεσία, Σενάριο, Α' Γυναικείος Ρόλος & Α' Αντρικός Ρόλος, Μουσική και Τραγούδι!!!
Το “La La Land” είναι πλέον η ταινία με τις περισσότερες Χρυσές Σφαίρες, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσαν οι ταινίες: “Στη Φωλιά του Κούκου” και το “Εξπρές του Μεσονυχτιού”.
Υπόθεση:
Ένας πιανίστας της τζαζ, ο Σεμπάστιαν, γνωρίζει μία φιλόδοξη ηθοποιό, τη Μία, και ερωτεύονται παράφορα και κάπως αναπάντεχα. Θέλουν κι οι δύο να τα καταφέρουν μια μέρα και να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη διάσημη ηθοποιός, εκείνος αναγνωρισμένος μουσικός. Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να επιβιώσει από την σκληρή καθημερινότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης..
Ώρες προβολής:
ΑΒΑΝΑ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 22.00
Λεωφ. Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3
Τηλ.: 210 6756546
Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ.-παιδ.-ανέργων € 6,00 & κάθε Τετ. € 6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου