Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Μαζί σου κι ας Πεθάνω / The Little Death από αύριο Πέμπτη 16/7/2015 στο θερινό κινηματογράφο ''Αβάνα''.



Δύο ταινίες- μια κωμωδία αλλά και ένα θρίλερ- από αύριο Πέμπτη 16/7/2015 στο θερινό κινηματογράφο ''Αβάνα'':
Κωμωδία: Μαζί σου κι ας Πεθάνω / The Little Death
Θρίλερ: Το Μικρό Νησί / La Isla Minima
Μαζί σου κι ας Πεθάνω / The Little Death
Κωμωδία / Έγχρ. / 2014 / Διάρκεια: 96'
Αυστραλέζικη ταινία
Σκηνοθεσία: Τζος Λόσον
Πρωταγωνιστούν: Μπογιάνα Νοβάκοβιτς, Τζος Λόσον, Ντέιμον Χέριμαν, Κέιτ Μαλβέινι, Κέιτ Μποξ, Πάτρικ Μπράμπαλ, Άλαν Ντιούκς, Λίσα ΜακΚιούν, Κιμ Γκίνγκελ
Υπόθεση:
Μια κωμωδία με πέντε ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τις σχέσεις και τα ταμπού. Ο Μικρός θάνατος είναι μια ταινία ξεκαρδιστική, αλλά και συγκινητική, για την κρυφή σεξουαλική ζωή πέντε καθημερινών ζευγαριών. Η Μέιβ και ο Πωλ σε μια επικίνδυνη σεξουαλική φαντασίωση, η Ίβι και ο Νταν ανενεώνουν τη σχέση τους με παιχνίδια ρόλων, η Ροουίνα και ο Ρίτσαρντ ανακαλύπτουν πως αντλούν ευχαρίστηση από τον πόνο, η Μωρίν και ο Φιλ ζουν έναν πρωτόγνωρο έρωτα, ενώ η Μόνικα κι ο Σαμ μπλέκονται σ’ ένα πονηρό τηλεφώνημα.
Το Μαζί σου κι ας πεθάνω, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Αυστραλού σκηνοθέτη Τζος Λόσον. Μία έξυπνη κωμωδία για το σεξ, αλλά και μια απεικόνιση της μυστικής ζωής πέντε ζευγαριών που ζουν στο Σίδνεϊ και βρίσκονται στο κυνήγι της φευγαλέας στιγμής σεξουαλικής έκστασης- της στιγμής που οι Γάλλοι αποκαλούν «la petite mort»- ο μικρός θάνατος.
Ώρες προβολής: καθημερινά 20.50
Λεωφ. Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3
Τηλ.: 210 6756546
Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ.-παιδ.-ανέργων € 6,00 & κάθε Τετ. € 6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου