Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Αγάπα με αν Τολμάς / Jeux D' Enfants από αύριο Πέμπτη 7/7/2016, Παρασκευή 8/7, Σάββατο 9/7 και Κυριακή 10/7 στον θερινό κινηματογράφο ''Αβάνα''.

Από αύριο Πέμπτη 7/7/2016, Παρασκευή 8/7, Σάββατο 9/7 και Κυριακή 10/7 θα προβάλλονται στον θερινό κινηματογράφο ''Αβάνα'' οι ταινίες:
Αγάπα με αν Τολμάς / Jeux D' Enfants και
Truman
Αγάπα με αν Τολμάς / Jeux D' Enfants
Κομεντί / Έγχρ. / 2003 / Διάρκεια: 93'
Σκηνοθεσία: Γιάν Σαμιέλ
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζιλ Λελούς, Ζεράρ Γουότκινς, Εμανουέλ Γκρενβόλντ
Η ταινία «Αγάπα με αν τολμάς» του σκηνοθέτη Γιάν Σαμιέλ είναι μια παραγωγή του σημαντικού Γάλλου παραγωγού Christophe Rossignon (Το μίσος, Ένα χελιδόνι έφερε την Άνοιξη, Μη αναστρέψιμος, Καλά Χριστούγεννα, Azur et Asmar, κ.ά.) .
Υπόθεση:
Η μητέρα του μικρού Ζυλιέν αργοπεθαίνει και του εμπιστεύεται ένα τσίγκινο καρουσέλ. Ο Ζυλιέν έχει στο πλευρό του την καλύτερή του φίλη, Σοφί, που μεταξύ τους ξεκινά ένα παράξενο παιχνίδι. Ο ένας δίνει το μεταλλικό κουτί στον άλλον, μαζί με μια ερώτηση: "Τολμάς;". Εκείνος πρέπει να πραγματοποιήσει την πρόκληση και να επιστρέψει το καρουσέλ πίσω, για να το ξαναπάρει στα χέρια του όταν έρθει και πάλι η σειρά του. Ο κανόνας του παιχνιδιού είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, διασκεδάζουν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον… Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται. Τα χρόνια περνούν, η ζωή τους κυλά και το παιχνίδι επανέρχεται με μεγαλύτερη ένταση και γίνεται το πιο δυνατό πράγμα στη ζωή τους. Έτσι το αθώο και χαριτωμένο παιχνίδι γίνεται σκληρότερο, εξωθώντας τους στα άκρα των συναισθηματικών τους αντοχών.
Ώρες προβολής:
ΑΒΑΝΑ (ΘΕΡΙΝΟΣ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 21.00
Λεωφ. Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3
Τηλ.: 210 6756546
Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ.-παιδ.-ανέργων € 6,00 & κάθε Τετ. € 6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου