Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Το Δωμάτιο / The Room από αύριο Πέμπτη 25/2/2016 στον χειμερινό κινηματογράφο ''Αβάνα''.Από αύριο Πέμπτη 25/2/2016 θα προβάλλονται στον χειμερινό κινηματογράφο ''Αβάνα'' οι ταινίες:
Οι Σουφραζέτες / Suffragette και
Το Δωμάτιο / The Room
Δραματική / Έγχρ. / 2015 / Διάρκεια: 118'
Ιρλανδοκαναδέζικη ταινία
Σκηνοθεσία: Λένι Άμπραχαμσον
Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Μέγκαν Παρκ, Γουίλιαμ Μέισι, Τζόαν Άλεν
Στην 69η Απονομή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ( BAFTA) που πραγματοποιήθηκε Κυριακή 14/2/2016 απονεμήθηκαν αρκετά βραβεία από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου για το 2016 και ανάμεσα τους: Α' Γυναικείος Ρόλος: Μπρι Λάρσον για το «Δωμάτιο»!!!
Υπόθεση:
Ο Τζακ είναι πέντε χρονών, ένα ζωηρό αγόρι που ζει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών με τη μητέρα του. Εκείνη τον φροντίζει και τον προστατεύει. Η ζωή τους κάθε άλλο παρά φυσιολογική είναι. Ο Τζακ δεν έχει βγει ποτέ του έξω αφού το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Η μητέρα του έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο μέσα σε αυτά τα 10 τετραγωνικά για το Τζακ. Το Δωμάτιο ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γερο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του.Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Όσο όμως η περιέργεια του μικρού αγοριού μεγαλώνει, τόσο πιο εύθραυστη γίνεται η μητέρα του. Ώσπου εκείνη αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να ξεγελάσουν τον άντρα που τους κρατά φυλακισμένους και να βγουν στον έξω κόσμο. Μαζί θα προσπαθήσουν να αποδράσουν και θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι ακόμη πιο τρομακτικό: τον αληθινό κόσμο.
Ώρες προβολής: καθημερινά 22.15
Λεωφ. Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3
Τηλ.: 210 6756546
Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ.-παιδ.-ανέργων € 6,00 & κάθε Τετ. € 6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου