Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Το Μικρό Νησί / La Isla Minima από αύριο Πέμπτη 9/7/2015 στο θερινό κινηματογράφο ''Αβάνα''.



Δύο ταινίες- μια δραματική αλλά και ένα θρίλερ- από αύριο Πέμπτη 9/7/2015 στο θερινό κινηματογράφο ''Αβάνα'':
Δραματική: Μακρύ Καυτό Καλοκαίρι / The Long, Hot Summer
Θρίλερ: Το Μικρό Νησί / La Isla Minima
Το Μικρό Νησί / La Isla Minima
Θρίλερ / Έγχρ. /2014 / Διάρκεια: 105'
Ισπανική ταινία.
Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ
Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Γκουτιέρεζ, Ραούλ Αρεβάλο, Μαρία Βαρόντ, Πέρικο Θερβάντες, Τζέσους Καρόζα, Αντόνιο ντε λα Τόρε, Νερέα Μπάρος, Σάλβα Ρέινα, Χεσούς Κάστρο, Μανόλο Σόλο
To απόλυτο αστυνομικό θρίλερ του καλοκαιριού μας έρχεται από την Ισπανία με 16 υποψηφιότητες στα ισπανικά βραβεία Γκόγια, από τις οποίες απέσπασε 10 βραβεία: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού, Μοντάζ, Φωτογραφίας, Μουσικής, Σκηνικών και Κοστουμιών.
Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας και Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον Χαβιέρ Γκουτιέρεζ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.
Υπόθεση:
Ισπανικός Νότος, 1980. Δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση εξαφάνισης δύο έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη. Ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες και τις βαθιές ιδεολογικές διαφορές τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί την περιοχή. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς ανασύρει στην επιφάνεια τα σκοτεινά μυστικά της μικρής κοινότητας. Με φόντο τους βάλτους του Γουαδαλκιβίρ, ένα υποβλητικό αστυνομικό θρίλερ με πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις, αφού εκτυλίσσεται σε μια ταραγμένη περίοδο της Ισπανίας, όταν η χώρα προσπαθούσε να μεταβεί από τη δικτατορία του Φράνκο στη δημοκρατία..
Ώρες προβολής: καθημερινά 23.00
Λεωφ. Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3
Τηλ.: 210 6756546
Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ.-παιδ.-ανέργων € 6,00 & κάθε Τετ. € 6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου